TotalBody Beauty Centre

Welkom in de wereld van Cenzaa!

Cenzaa is revolutionair door haar filosofie van ontspanning, huidverbetering, gezondheid en onvergetelijke geursensaties. Senzaa Solutions staat voor natuurlijke huidverzorging met traditionele therapeutische werkstoffen in combinatie met high-tech samenstellingen. Mediterrane en oosterse planten en kruiden zijn omgezet tot essentiële oliën die zorgen voor een zintuiglijke ervaring van welzijn. Ontspanning en huidverbetering gaan bij Cenzaa Solutions hand in hand, het beste uit de natuur wordt gecombineerd met de laatste technologie. Huidverbetering en Wellness hand.

 

Face

In een oase van rust wordt u ontvangen waarbij voorafgaand aan uw behandeling onze specifieke Cenzaa huidanalyse gemaakt wordt. Rekeninghoudend met het feit dat de conditie van uw huid verandert afhankelijk van uw levensritme,levensstijl en wisselende seizoenen.

Een moment van verademing doormiddel van massagetechnieken uit verschillende werelddelen en de intensieve mediterrane componenten bieden u optimale huidverbetering. Gun uzelf de harmonie van oosterse verademing en mediterrane componenten. U bent van harte welkom om een van onze Cenzaa momenten te beleven!

 

Gifts

Tijdens een Cenzaa behandeling kunt u heerlijk wegdromen onder de vakkundige handen van uw Cenzaa Therapist. Wit u uw naasten ook laten genieten van de weldadige Cenzaa behandelingen en producten? Geef één van heerlijke Cenzaa producten cadeau of misschien vindt u het toch leuker om iemand te verrassen met een cadeaubon? Niet alleen kan de ontvanger genieten van heerlijke behandelingen of producten, maar doordat aan het verpakken van de cadeaubon extra aandacht wordt geschonken, wordt het ook genieten met het geven van een cadeaubon.