Trainen met een kettlebell; functioneel, gevarieerd, stoer. Gericht op coördinatie, snelheid, kracht en flexibiliteit wat zorgt voor een gezonder en strakker lijf. 

De oefeningen combineren krachttraining en cardiotraining, iets dat maar weinig sportmethodes doen. Deze overalltrainingen gaan dan ook voor een snel resultaat zorgen. Kettlebell training is enorm effectief wanneer je wilt afvallen,voor een deel heeft dit te maken met extra calorieën verbranden maar ook stimuleer je de productie van het zogenaamde groeihormoon. Dit hormoon vervult diverse functies, maar staat er vooral om bekend dat het je verbranding stimuleert. Naast lichaamsbouw en spieren brengt deze training nog een aantal mooie voordelen met zich mee. Zo is de kracht die je ermee opbouwt een hele effectieve kracht die je in het dagelijks leven goed kunt inzetten. Je traint immers niet alleen de zichtbare hoofdspieren, maar ook de verscheidene hulpspieren die helpen om grotere inspanningen te verrichten. Vrouwen en mannen krijgen overigens geen ´bodybuilderslichaam´ van krachttraining met de kettlebell. Alleen een slanker en beter gevormde bouw.

Je moet de kettlebell training zelf ervaren, voelen en meemaken om volledig de voordelen te begrijpen die het kan bieden. Dus of je nu traint voor jouw eerste 10 km hardlopen, een professionele atleet bent, je wilt afvallen, je gewoon fitter wilt worden en beter wilt voelen, om explosiever te worden bij vechtsport of een effectievere manier van fitness zoekt. Meld je dan aan via onderstaande button of bel 0187611735 en ervaar wat het met je doet...