Beperkte bewegingsvrijheid en pijn kunnen veel invloed op je plezier in het leven hebben. Lichamelijke problemen kunnen o.a. ontstaan door een verkeerde houding tijdens dagelijkse bezigheden, RSIstressfactorenhart- en vaatziekten gewrichtsaandoeningen, bekkeninstabiliteit en andere oorzaken. 

Onder begeleiding van een medisch fitnessinstructeur wordt er verantwoord getraind met persoonlijke aandacht voor mens en klacht, die als het ware de brug vormen tussen fysiotherapie en fitness, zodat je weer beter kunt bewegen, fitter wordt en lekkerder in je vel komt te zitten.

 

Interesse in Medisch Fitness en woon je in de omgeving Middelharnis?
Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek maken we een heldere omschrijving van je klacht. We nemen samen door wat mogelijk is in de trainingen. Hou je aan dit gesprek een goed gevoel over, dan maken we een vervolgafspraak en zien we je graag terug in onze sportschool.

Vul hieronder het formulier in en klik op verzenden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.